Σελίδες

Search Kosmo Ball World

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΜΙΚΡΑ & ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ
Δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού. Όμως οι δηλώσεις του Diop μετά τη λήξη του αγώνα μας βάζουν σε σκέψεις. Είπε συγκεκριμένα: "...'Οταν δεχτήκαμε το γκολ στο 50’ είπαμε μεταξύ μας να βγούμε μπροστά..."
Σημειολογικά, ο Diop είπε ότι είχαν εντολή να παίζουν αμυντικά και οι ποδοσφαιριστές, μην αντέχοντας αυτό το αντιπαραγωγικό ποδοσφαιρικό θέαμα, είπαν να βγουν μπροστά. Δεν είναι ξεκάθαρο βέβαια τι εντολή είχαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά το 2-0 από τον πάγκο και αυτό μας προβληματίζει. Όπως επίσης μας προβληματίζει η τοποθέτηση στον ...πάγκο των Σκόκο, Μπλάνκο, Καφέ, Νασούτι. Οι δύο πρώτοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να "καταστρέψουν" την αντίπαλη ομάδα με λίγες μόνο κινήσεις τους. Ο Καφές έχει δείξει μέχρι τώρα ότι είναι ο μόνος μέσος που μπορεί να βγει ως κρυφός σέντερ φορ ή να περάσει κάθετες μπαλιές. Ο δε Νασούτι μαζί με τον Δέλλα έχουν σβήσει τον Σισέ δύο φορές φέτος.  Αυτά ο κ Χιμένεθ τα ξέρει καλά. Οπότε, γιατί κατέβασε ένα τόσο αμυντικό σχήμα; Γιατί η διοικούντες την ΑΕΚ σιωπούν στο "κόψιμο" της επίθεσης Μπλάνκο ως οφσάιτ; Πολλά γιατί...


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Νίκη του Ολυμπιακού! Αυτό βλέπουμε μέχρι τώρα! Παρόλο που ο Παναθηναϊκός νίκησε στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ και στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ δεν έπεισε. Δεν είδαμε μαν του μαν, δεν είδαμε τρεξίματα. Αντίθετα, είδαμε στην Τούμπα τον Σαλπιγγίδη να "κόβει" ταχύτητα σε αιφνιδιασμό. Είδαμε τον Τσιρίλο να σκύβει στο φάουλ του Νίνη-ποιος...ο Τσιρίλο που μπαίνει μέσα σε όλα και δεν "μασάει"!! Είδαμε στο ΟΑΚΑ μια ΑΕΚ που είχε ως σύστημα την άμυνα ακόμη και μετά το 2-0 (με βάση τα όσα είδαμε). Από την άλλη μεριά, είδαμε έναν Ολυμπιακό να τρέχει ακατάπαυστα στο γήπεδο Χαριλάου, να παίζει σκληρά και να μην αποβάλλεται παίκτης του, να αναγκάζει κοτζάμ επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ να συνεδριάζει Σαββατιάτικα...
Με άλλα λόγια ο Ολυμπιακός θα βγει πρωταθλητής από το Σάββατο.


ΟΑΚΑ-ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΕΛ ARENA- SUPERLEAGUE
Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να γίνει ισχυρό! Αυτό δεν φαίνεται μόνο με τις επιδόσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Φαίνεται από τους πόρους που έχει μια ομάδα. Και οι πόροι αυτοί για να υπάρξουν, θα πρέπει η ομάδα να είναι οργανωμένη! Να έχει γήπεδο, προπονητικό κέντρο, υγιή σχέση μεταξύ φιλάθλων-διοίκησης-μελών της ομάδας.
Το ΟΑΚΑ θέλει έναν ιδιοκτήτη. Μια κίνηση ανθρώπων του Παναθηναϊκού ( αυτών που κάποτε συγκεντρώθηκαν σε ένα τραπέζι και είπαν να κάνουν τον Παναθηναϊκό δύναμη) με την αγορά του ΟΑΚΑ-το κράτος δεν θα έλεγε όχι γιατί έχει ανάγκη από χρήματα- θα ήταν ό,τι καλύτερο για όλους! Το χτίσιμο του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ένα έργο που θα έπρεπε να έχει αρχίσει χθες. Η κατασκευή του AEL ARENA είναι ό,τι καλύτερο για την παλαιά πρωταθλήτρια Ελλάδας. Και η Superleague να εξασφαλίσει οικονομικούς πόρους για την βελτίωση όλων των γηπέδων πρωταθλήματος που διοργανώνει. Έτσι, το προϊόν που λέγεται ποδόσφαιρο θα αρχίσει να αποκτά αξία και να αξίζει τα χρήματα που κερδίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: