Σελίδες

Search Kosmo Ball World

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ο Djebbour, ο εραστής, οι "Άραβες" και το MONOPOLY...και μετά Κουμορτζί, Γεωργιάδης, Φέτφα

Να κι ένας λόγος για να παρακολουθήσουμε ελληνικό ποδόσφαιρο!
 
Προσφάτως μάθαμε από εγκυρότατες πηγές  "σημεία και τέρατα" αλλά και σημαντικότατες πληροφορίες που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.  Συγκεκριμένα:

α) ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που πριν λίγες ημέρες αναγκάστηκε να πάει δανεικός από ελληνική ομάδα σε ομάδα του εξωτερικού επειδή έξω από το προπονητικό κέντρο τον περίμεναν τέσσερις πατεράδες κοριτσιών μέ άγριες διαθέσεις; Ο εν λόγω εραστής ήταν άκρως καρπερός κατά τις ερωτικές του περιπτήξεις και όταν έμαθε ότι τον περίμεναν τέσσερις κύριοι έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας του, απέφευγε να πλησιάσει το προπονητικό κέντρο. Ωστόσο, μιας και αυτή η κατάσταση δεν βοηθούσε την ομάδα, ο ποδοσφαιριστής δόθηκε δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού...Έλα όμως, που οι πατεράδες αυτοί ήδη βρίσκονται και κείνοι στην ίδια χώρα...Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε από μαρτυρίες συμπαικτών του.

β) Η πρόσφατη συμπεριφορά του Djebbour και του εκπροσώπου του φέρνει εικόνες στο μυαλό μας και μας θυμίζει να ασχοληθούμε πάλι με κάτι δήθεν ξεχασμένο... το επεισόδιο Djebbour-Scocco δεν παρουσιάστηκε ποτέ όπως ακριβώς έγινε! Πράγματι, δεν αναφέρθηκε από καμία εφημερίδα ότι οι "Highlanders" Κυριάκος, Μαιστόροβιτς, Αλεξόπουλος προσπαθούσαν να σταματήσουν τον Djebbour και δεν τον έκαναν καλά. Άσε που ήταν εκεί και ο Εντίνιο ο οποίος μέσα στη φασαρία "έσκασε μπουνιά" στον κ Μπάγεβιτς "σφραγίζοντας" την σιωπηρή τιμωρία του και την αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή του από την ομάδα.  Και σα να μην έφθανε αυτό...ο Djebbour παραλίγο να χτυπήσει με το αυτοκίνητό του τον Scocco. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από μαρτυρία πρώην συμπαίκτη τους.

γ) Ποιος είναι ο πρόεδρος ομάδας που από μικρός ήταν ανίκητος στο επιτραπέζιο παιχνίδι MONOPOLY; Είναι αυτός που αγοράζει από παντού σε στυλ "πιάσε δυο παίκτες"...όπως θα έλεγε κανείς "πιάσε δυο σουβλάκια"... Και τα αποκτήματά του, δασκαλεμένα καταλλήλως, να δηλώνουν με διπλωματικό και επικοινωνιακό λόγο, φανατικοί υποστηρικτές της νέας τους ομάδας. Τελικά μόνο ο κ Νικολαϊδης είχε τα κότσια να πει στον πρόεδρό του "ή στην ΑΕΚ ή κρεμάω τα παπούτσια μου" και ο κ Αλαμάνος ακόμη να "το φυσάει και να μη κρυώνει". Και πιο πρόσφατα ο κ. Σωτήρης Κυριάκος είπε "ή στη Λίβερπουλ ή τίποτα" και ο τότε πρόεδρος της ΑΕΚ το σεβάστηκε γιατί ο σεβασμός κερδίζεται και ο Σωτήρης τον αξίζει.

δ) Μάθαμε ότι ο Κουμορτζί είναι πολύ εκνευρισμένος εξαιτίας του Παναθηναϊκού! Πράγματι, όταν υπήρχαν οι κκ Αντωνίου, Πατέρας και συζητούσαν μαζί του, το έμαθε αυτό ο άριστος παίκτης του MONOPOLY (βλέπε παραπάνω) και παραλίγο να τον αποκτήσει και αυτόν. Όταν όμως οι κκ Αντωνίου και Πατέρας αποχώρησαν, ο εν λόγω παίκτης MONOPOLY "πάγωσε" την διαδικασία γιατί δεν είχε νόημα... Ούτως ή άλλως, κανένας εκ των νέων αποκτημάτων δεν είναι επιλογή του προπονητή-βιτρίνα που πληρώνεται από τον πρόεδρό του. Τέλος πάντων, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κουμορτζί δεν θα φοράει για πολύ ακόμη την φανέλα του Πανιωνίου.

ε) Τι κοινό έχουν οι Γκαλίτσιος, Μήτρογλου, Φετφατζίδης, Νέμεθ και όλα τα νέα αποκτήματα που δεν θα γίνουν συμπαίκτες, κατά την εκτίμησή μας, ποτέ;  Μάθαμε ότι ασκήθηκε πολύ μεγάλη πίεση στον Μήτρογλου για να υπογράψει στον πλέον υποβιβασθέντα αλτρουιστή ποδοσφαιρικό σύλλογο. Ο Γκαλίτσιος κάποτε αποκτήθηκε από τον πολυνίκη για να μην τον αποκτήσει ο αιώνιος αντίπαλός του. Το ίδιο και ο Νέμεθ. Μάθαμε ότι μεγάλη πίεση ασκείται ήδη και στον Γκαλίτσιο για να πάει στον υποβιβασθέντα Πανιώνιο. Επειδή και ο Νέμεθ προορίζεται ως δανεικός σε άλλη ομάδα (μάλλον για να ...πάρει παιχνίδια στα πόδια του), έγινε αντιληπτό στο περιβάλλον του Ούγγρου (όχι από τον ίδιο) και έτσι ξαφνικά ο Κρίστιαν ...τραυματίστηκε στην προπόνηση... Όσο για τον Φετφατζίδη, τι να πούμε! Μάθαμε από εγκυρότατη πηγή ότι είναι στη σκέψη κάποιων να δοθεί δανεικός σε ομάδα της επαρχίας από τον Ιανουάριο!

στ) Ο Σερραίος Γεωργιάδης ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ. Και ο Πανσερραικός θα λάβει 650.000 ευρώ. Στο ίδιο αεροπλάνο για Αθήνα, παρέα με τον Γεωργιάδη θα έρθει και ο Βέλλιος για να υπογράψει και αυτός στην ΑΕΚ. Το σκεπτικό αυτής της προτίμησης των εν λόγω ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, είναι οι αυξημένες πιθανότητες για αγωνιστική δράση σε υψηλό επίπεδο.

ζ) Για ευνόητους λόγους δεν θα αποκαλύψουμε την μεγάλη μεταγραφή που έκλεισε η ΑΕΚ και σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί. Επισης, σπουδαία μεταγραφή κλείνει και ο Παναθηναϊκός. Και μάλιστα με παίκτη που κάνει τη διαφορά.

η) Στον ΠΑΟΚ έχει αναρτηθεί κάπου αυτό το ελληνοαραβικό μνημόνιο; Καλό είναι, κ Ζαγοράκη να τολμήσετε και να μας πείτε ποιοι είναι αυτοί οι Άραβες. Η λέξη "Άραβες" εκφράζει κάτι πολυπληθές ή αόριστο. Και μας θυμίζει κάτι από...Τραμπάκουλα που δεν ήξερε ονόματα και επαναλάμβανε "αυτοί...οι ίδιοι". Απ' ό,τι φαίνεται, χρήματα θα μπουν στο ταμείο του δικέφαλου του βορρά...Ωστόσο, επειδή είναι περίεργοι οι καιροί που ζούμε, καλό είναι να ξέρουμε ποιοι έβαλαν τα χρήματα αυτά και για ποιο σκοπό.  Και καλό θα ήταν να ελεγχθεί η όλη διαδικασία και από την εφορία. Γιατί μας έρχονται στο μυαλό, Κοζώνηδες, Κύπριοι μεγαλοεπιχειρηματίες, Σκλαβενίτηδες και άλλοι πολλοί καλοί και αγνοί άνθρωποι. Και όσο υπάρχουν ακόμη καλοί παίκτες MONOPOLY αλλά και Βιεϊρίνια...καλό είναι να ξέρουμε και τα ονόματα των "Αράβων"...τα ονόματά τους και όχι την επωνυμία της εταιρίας τους!

θ) Τελικά Καστίγιο ή Χαβίτο; Ο Χαβίτο είναι γρήγορος, παίζει στα δεξιά, παίζει σε ευθεία και σπάνια κλείνει προς τον άξονα. Ο Καστίγιο είναι εξίσου γρήγορος, παίζει δεξιά και αριστερά, παίζει γραμμή και άξονα και του αρέσει να κάνει άνω κάτω όλες τις άμυνες. Τελικά, οι φίλοι μας του Άρη Θεσσαλονίκης είναι τυχεροί πάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: