Σελίδες

Search Kosmo Ball World

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ DJEBBOUR

Τελικά τι συμβαίνει με τον Djebbour;
"Έλα να σε δείρω", "Το τέλος που όλοι θέλουν", "Χοντρός καυγάς Χιμένεθ-Τζιμπούρ" είναι τρία από τα άρθρα που διαβάσαμε τις τελευταίες ώρες. Ωστόσο η επίσημη ΑΕΚ δεν έχει ανακοινώσει τίποτα ακόμη...
Σε άλλα άρθρα, ο Djebbour θα μεταγραφεί στη Λανς, ο Djebbour και ο Himenez "έπαιξαν θέατρο" επειδή η ΑΕΚ δε μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του Djebbour κι έτσι η μεταγραφή του παίκτη θα γίνει με την "άδεια" των φιλάθλων της ΑΕΚ και άλλες τέτοιες κουτοπονηριές. Με άλλα λόγια, δημοσιογράφοι που έγραψαν λες και ήταν μπροστά στο "επεισόδιο", δημοσιογράφοι που κάνουν την τρίχα, τριχιά, δημοσιογράφοι που ξέρουν γαλλικά, δημοσιογράφοι που τα ξέρουν "όλα" τέλος πάντων. Έλεος!
Αν ο Djebbour αντάλλαξε κάποιες κουβέντες με τον προπονητή του, σε ποια γλώσσα να το έκανε άραγε; Στα γαλλικά ή στα ισπανικά; Ο Himenez δεν μιλάει και δεν καταλαβαίνει γαλλικά και ο Γαλλοαλγερινός δε μιλάει και δεν καταλαβαίνει ισπανικά.  Επίσης, κανείς ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ δε μιλάει "γαλλικά" στη γαλλική γλώσσα για να καταλάβει αυτά που είπε - που τελικά δεν είπε ο Djebbour. Απλά και μόνο το παρελθόν του Djebbour μπορεί να βγάζει ειδήσεις σε περιόδους δημοσιογραφικής "άπνοιας". Και αυτό προετοιμαζόταν εδώ και καιρό. Δημοσιογράφοι έλεγαν και κατέγραφαν ότι ο Djebbour ήταν εκνευρισμένος επειδή κάποιοι συνάδελφοί τους έγραφαν για την κοπέλα του, άλλοι καταλάβαιναν αυτόν τον εκνευρισμό του ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του αγώνα...Δηλαδή, προετοίμαζαν το έδαφος...
Καιρός είναι να ασχοληθούμε με την αλήθεια! Στην πραγματικότητα Djebbour και ΑΕΚ τα είχαν βρει εδώ και καιρό και είχε ετοιμαστεί το contract draft, που λέμε. Τα πράγματα όμως άλλαξαν μετά τον τραυματισμό του και την αποχή του από την αγωνιστική δραστηριότητα. Συγκεκριμένα, ο Γαλλοαλγερινός ποδοσφαιριστής είδε έναν Blanco σε άνοδο φόρμας, να σκοράρει, να υπολογίζεται από τον προπονητή του, και να επικοινωνεί στα ισπανικά με τον Himenez. Και αυτό σημαίνει ανταγωνιστικότητα. Ο Djebbour δεν αντέχει την πίεση που προκαλείται από ανταγωνισμό. Δε μπορεί να το ελέγξει γιατί δεν έχει την προσωπικότητα να το κάνει. Θέλει να είναι ο μόνος επιθετικός σε μια ομάδα. Κατά την εκτίμησή μας, αυτή εξάλλου ήταν και η συμφωνία του με τον Bajevic: να παίζει "μόνιμα" στην κορυφή της επίθεσης. Βέβαια, όσοι γνωρίζουν την προπονητική του Bajevic αντιλαμβάνονται ότι ο Σέρβος προπονητής δεν επιθυμεί να έχει παίκτες της μιας θέσης. Και ο Djebbour είναι παίκτης της μιας θέσης! Αντίθετα με τον Blanco που έχει κάνει καλά παιχνίδια και ως δεξί χαφ!
Σίγουρα υπήρξε επεισόδιο μεταξύ Djebbour και Himenez στην προπόνηση της ΑΕΚ. Το επεισόδιο αυτό δεν ήταν σημαντικό! Επειδή όμως η ΑΕΚ λειτουργεί με "νόμο Himenez" πλέον, έπρεπε να ληφθούν μέτρα άμεσα. Έτσι, το νέο πήρε διαστάσεις από τις κόκκινες κυρίως εφημερίδες!  Ωστόσο, το επεισόδιο έδειξε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν βάζει μυαλό. Καλύτερα να μείνει μακριά από το καλό κλίμα της ομάδας. Καλύτερα να πωληθεί. Έτσι η ΑΕΚ θα κερδίσει κάποια χρήματα και από την ομάδα στην οποία θα μεταγραφεί ο παίκτης και από το παχυλό συμβόλαιο του Djebbour.

Δεν υπάρχουν σχόλια: