Σελίδες

Search Kosmo Ball World

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ KOSMOBALL


Η πρώτη είδηση του Kosmoball καταγράφηκε το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010. Έκτοτε, ακολούθησε μια σειρά ειδήσεων και ανάμεσα σε αυτές ξεχώρισαν πέντε ειδήσεις-γεγονότα που σημαδεύουν την πορεία του Kosmoball. Πράγματι, παρατηρήσαμε ότι πέντε σημαντικές-ειδήσεις γεγονότα, αποτέλεσαν, λίγες ημέρες ή λίγες ώρες μετά από τη δημοσιοποίησή τους στον ιστότοπο του Kosmoball, ..."αποκαλυπτική είδηση" ή "είδηση πρωτοσέλιδου" για τον υπόλοιπο αθλητικό τύπο... ας μιλήσουμε με γεγονότα:

ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟ
13/1/2011:
Kosmoball:  Ο Σερραίος Γεωργιάδης ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ. Και ο Πανσερραϊκός θα λάβει 650.000 ευρώ. Στο ίδιο αεροπλάνο για Αθήνα, παρέα με τον Γεωργιάδη θα έρθει και ο Βέλλιος για να υπογράψει και αυτός στην ΑΕΚ. Το σκεπτικό αυτής της προτίμησης των εν λόγω ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, είναι οι αυξημένες πιθανότητες για αγωνιστική δράση σε υψηλό επίπεδο.

14/11/2011:
Σύσσωμος ο αθλητικός τύπος... "ανακάλυψε τον τροχό" «έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Βέλλιου …η ΑΕΚ είναι η προτίμηση του παίκτη κυρίως λόγω χρόνου συμμετοχής …
________________________________________________________________________________

ΓΕΓΟΝΟΣ  ΔΕΥΤΕΡΟ
28/12/2010:
Πρώτο το Kosmoball αποκάλυψε την μεταγραφή του Μανιάτη στον Ολυμπιακό από την 28.12.2010.

3/1/2011:
Σύσσωμος ο αθλητικός τύπος ανέφερε το τετελεσμένο γεγονός: Ο Μανιάτης στον Ολυμπιακό Πειραιώς! ________________________________________________________________________________

ΓΕΓΟΝΟΣ  ΤΡΙΤΟ:
28/12/2010: Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Kosmoball: Σύμφωνα με πληροφορίες του Kosmoball , ο τεχνικός του Πανιωνίου (πρώην ερυθρόλευκος ποδοσφαιριστής και προπονητής) κ Τάκης Λεμονής, ήδη έχει εισηγηθεί την απόκτηση  του Μήτρογλου με δανεισμό ως έμψυχο αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Μανιάτη. Η εισήγηση αυτή είναι πολύ καθοριστική για την εξέλιξη της μεταγραφής και θεωρείται κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι ο Μανιάτης θα καταλήξει στον Ολυμπιακό.

13/1/2011: Σύσσωμος ο αθλητικός τύπος ανέφερε το τετελεσμένο γεγονός: Ο Μήτρογλου στον Πανιώνιο!
________________________________________________________________________________

ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ:
21/12/2010:
Kosmoball: Ο κ. Αδαμίδης μας έχει πείσει ότι θα παραδώσει στην ΑΕΚ (κόσμο, ρόστερ) το νέο-σύγχρονο γήπεδο-έδρα. Δε νοείται να έχεις υψηλούς στόχους χωρίς να έχεις γήπεδο. Δε γίνεται τα έσοδά σου να καλύπτουν με το ζόρι το ενοίκιο που πληρώνεις!

ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ:
Εφημερίδα με ΑΕΚτζή αρχισυντάκτη με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την ΑΕΚ που δεν αντέχει να πληρώνει το ενοίκιο του ΟΑΚΑ
_______________________________________________________________________________

ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΕΜΠΤΟ:
11/12/2010:
Kosmoball: Ο Στέλιος είπε απλά μια αλήθεια, ο Λαγουτάρης και ο 15χρονος ελληνοαυστραλός είναι ακατάλληλοι για το "εξελιγμένο" ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά κατάλληλοι για το "άμπαλο" αγγλικό ή ισπανικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, Κόλες, Σαβέβσκιδες, Ταράσηδες, Κόβηδες υπάρχουν. Και τα κορόιδα οι εργοδότες τους ακόμη τους πληρώνουν!

14/1/2011:
Ο κ Μιχάλης Κασάπης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν είπε τίποτα καλό για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΑΕΚ και του ΠΑΟ. Επίσης, τόνισε ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται μόνο να τα οικονομάνε και όχι να παράγουν ταλέντα.


Σε λίγες ημέρες θα έρθουν πολλές ειδήσεις ακόμη. Και πρώτο το Kosmoball θα τις αποκαλύψει. Όπως επίσης θα αποκαλύψει και την αιτία της βασανιστικά αργής καταστροφής των υποδομών του ελληνικού ποδοσφαίρου κάνοντας παράλληλα προτάσεις για τις λύσεις που πρέπει να ακολουθηθούν... ελπίζοντας κάποιος να μας ακούσει!

Ευχαριστούμε όλους εσάς (από όλα τα μέρη του κόσμου) που έχετε διαβάσει την ποδοσφαιρική σας πληροφόρηση στο Kosmoball. Συνεχίζουμε αύριο με αποκαλύψεις για την προεδρία του Ντέμη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: