Σελίδες

Search Kosmo Ball World

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ DJEBBOUR;

Himenez vs Djebbour: τελευταία φορά που βρέθηκαν τόσο κοντά.
Σε χθεσινή αθλητική εφημερίδα δημοσιεύθηκε συνέντευξη του Rafik Djebbour. Δεν θα αναλύσουμε "σημειολογικά" τα λόγια του Γαλλοαλγερινού ποδοσφαιριστή. Θα σταθούμε μόνο σε μία του φράση: "ουδέποτε συμφωνήσαμε για νέο συμβόλαιο...τους είπα ότι θέλω να μείνω στην ΑΕΚ".
Το Kosmoball πρώτο είχε αποκαλύψει την 9/12/2010 ότι εκτός του Blanco, και ο Djebbour υπογράφει με 850.000 ευρώ το χρόνο και ρήτρα 3.000.000 ευρώ. Η πληροφορία αυτή προέκυψε από διασταύρωση πληροφοριών από το περιβάλλον του παίκτη από το οποίο μάθαμε επίσης για το προσχέδιο συμβολαίου που ήταν έτοιμο προς υπογραφή.
Ο Djebbour επίσης λέει ότι σέβεται τους πάντες στην ΑΕΚ, αλλά βγάζει ψεύτη τον προπονητή του και την διοίκηση. Αλλά τώρα...ποδοσφαιριστής που χτυπάει και βρίζει συμπαίκτες του, που διαψεύδει προπονητή και διοίκηση που τον πληρώνει...είναι άτομο στο οποίο μπορεί κανείς να βασιστεί; Μάλλον, ο σεβασμός εκφράζεται με άλλον τρόπο από τον Djebbour.
Καλός ποδοσφαιριστής αλλά δεν αρκεί αυτό. Ένας καλός ποδοσφαιριστής είναι καλός αθλητής. Και καλός αθλητής είναι αυτός που σέβεται τον εαυτό του. Και προφανώς ο Djebbour ούτε αυτό δε μπορεί να αντέξει!
Άργησε η ΑΕΚ να τον "διώξει". Έπρεπε να είχε γίνει εξ αρχής. Ας όψεται όμως η οικονομική δυσκολία στην οποία βρίσκεται  ΑΕΚ. Μια οικονομικά υγιής και ισχυρή διοίκηση θα του είχε κόψει τη μπάλα! Αυτό ο Djebbour το ήξερε καλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: