Σελίδες

Search Kosmo Ball World

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΖΑΪΡΙ - ΝΕΜΕΘ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

Θα ξαναπανηγυρίσει άλλο γκολ με τον Ολυμπιακό;
Θα την ξαναδούμε αυτή την εικόνα;

Ο Ζαϊρί επιθυμεί να μείνει ελεύθερος επειδή δεν έγινε αύξηση κατά 100.000 ευρώ στο συμβόλαιό του. Η επιμονή των μάνατζερ του Ζαϊρί είναι ο απόλυτος υπεύθυνος για τον παραγκωνισμό του. Τώρα που οι μάνατζερ του Ζαϊρί ρίχνουν νερό στο κρασί τους, είναι αργά!
Όσον αφορά τον Νέμεθ, η απόκτηση ενός μη χρήσιμου ποδοσφαιριστή σημαίνει διοικητική νίκη απέναντι στην διοίκηση άλλης ομάδας. Πράγματι, ο Νέμεθ δεν ήταν ποτέ χρήσιμος στον Ολυμπιακό για δύο λόγους: α) κάνει κακή εξωγηπεδική ζωή (γι'αυτό η ΑΕΚ δεν του έδινε τα χρήματα που ήθελε το καλοκαίρι για να τον κρατήσει) και β) αυτό ανάγκασε προπονητικό τημ και διοίκηση να καλύψουν τα κενά της επιθετικής γραμμής με άλλους ποδοσφαιριστές που γνώριζε ο Βαλβέρδε).
Τελικά, μήπως φταίει και το γεγονός ότι οι μάνατζερ του Νέμεθ δεν φρόντισαν να θέσουν όρο λεπτών συμμετοχής στο συμβόλαιο του Νέμεθ δεδομένου ότι βιάζονταν να εισπράξουν "ρευστό"?

 Καλό είναι αυτοί οι μάνατζερ να δουν την ταινία  Τζέρυ Μαγκουάιαρ για να καταλάβουν το δεοντολογικό στοιχείο της δουλειάς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: